És a hegyek visszhangozzák - Khaled Hosseini

És a hegyek visszhangozzák

By Khaled Hosseini

  • Release Date: 2013-11-20
  • Book Genre: Family & Relationships
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)
És a hegyek visszhangozzák ☑

És a hegyek visszhangozzák ♫

Read book description and reviews - És a hegyek visszhangozzák by Khaled Hosseini

És a hegyek visszhangozzák by Khaled Hosseini

2013 szépirodalmi szenzációja – Khaled Hosseini új regénye a világ bestseller-listáinak élén! A 80 országban, 40 millió példányban eladott Papírsárkányok és Ezeregy tündöklő nap szerzőjének új regényét már az első hetekben világszerte többszázezren olvasták.
Hosseini mestere a rabul ejtő egzotikus történeteknek és a finoman szőtt mondatok mögött rejlő, mélyen emberi érzéseknek. Új regényében arról mesél, hogyan szeretünk, hogyan viselünk gondot egymásra, és a döntéseink hogyan rezonálnak a minket követő nemzedékek életében. Könyve nem áll meg a szülők és gyermekeik kapcsolatánál, hanem a testvérek és unokatestvérek kötődéseiből bámulatosan gazdag tablót festve mutatja be, hogyan sértjük meg, áruljuk el, becsüljük meg és áldozzuk fel egymást. Hogy milyen gyakran lepnek meg bennünket döntéseikkel és tetteikkel a hozzánk legközelebb állók – amikor a leginkább számítanánk rájuk. Miközben lap, lap után, a Földet körbeutazva követjük a regényszereplők ágas-bogas életét, sorsukat és szerelmeiket – Kabultól Párizsig és San Franciscótól a görög szigetvilágig –, az érzelemgazdag és magával ragadó történet belénk költözik és életre kel.

tags: És a hegyek visszhangozzák by Khaled Hosseini eBOOK; És a hegyek visszhangozzák ePUB; És a hegyek visszhangozzák book review; És a hegyek visszhangozzák book summaries; book recommendations; book review blogs; book summary websites; És a hegyek visszhangozzák Khaled Hosseini pdf; És a hegyek visszhangozzák Audiobook; Khaled Hosseini; Family & Relationships books.

Comment Section