Kuinka olla avoin - Tuija Aalto

Kuinka olla avoin

By Tuija Aalto

  • Release Date: 2012-10-02
  • Book Genre: Finance
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)
eBook version ☑

Audiobook ♫

Read book description and reviews - Kuinka olla avoin by Tuija Aalto

Kuinka olla avoin by Tuija Aalto

Työn luonne on muuttunut pysyvästi.
Sekä yksilöiden että organisaatioiden on osattava hankkia tietoa, arvioida sitä yhdessä, soveltaa ja panna toimeksi. On opittava tekemällä ja korjattava lennossa yhä avoimemmin ja läpinäkyvämmin sosiaalisten verkostojen nähden.
On uskallettava jakaa keskeneräisiä ajatuksia, jotta ne voivat jalostua.
Työyhteisö on parhaimmillaan globaali asiantuntijoiden verkosto, jossa vain osalla on sama työnantaja. Kilpailevan yrityksen työntekijä voi olla paras sparraaja ja apu omassa työssä. Sidosryhmät arvioivat onnistumisia ja virheitä julkisesti ja säälimättömästi.
Työ on henkisesti kuormittavampaa kuin koskaan.
Työ voi olla myös hauskempaa ja palkitsevampaa kuin koskaan. Kuinka olla avoin -kirjassa kerrotaan, miksi ja miten työntekijät voivat kehittää tieto- ja viestintätekniikkataitojaan ja ryhtyä toimimaan avoimissa globaaleissa digitaalisissa verkostoissa. Lukuisiin haastatteluihin perustuva kirja tarjoaa runsaasti käytännön esimerkkejä ja ohjeita omien työskentelytapojen muuttamiseksi ja organisaation kahleiden murtamiseksi.

tags: Kuinka olla avoin by Tuija Aalto eBOOK; Kuinka olla avoin ePUB; Kuinka olla avoin book review; Kuinka olla avoin book summaries; book recommendations; book review blogs; book summary websites; Kuinka olla avoin Tuija Aalto pdf; Kuinka olla avoin Audiobook; Tuija Aalto; Finance books.

Comment Section