Az üzenet - Markus Zusak

Az üzenet

By Markus Zusak

  • Release Date: 2016-12-20
  • Book Genre: Romance
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)
Az üzenet ☑

Az üzenet ♫

Read book description and reviews - Az üzenet by Markus Zusak

Az üzenet by Markus Zusak

Hogyan lesz szuperhős egy átlagos srácból... Mert a szívjóság szuperképesség.
Ed Kennedy minden, csak nem hős. Átlagos fiatal srác Sydney-ben, aki jobb híján taxizik. És szerelmes Audrey-ba, amióta az eszét tudja. Audrey viszont haverral nem randizik. Ed nem hős, és mégis ő az, aki megakadályoz egy bankrablást... mondjuk, véletlenül. Csak mert a haverjai nem tudják befogni a szájukat. Élete nagy kalandja után még nagyobb kalandok következnek. Ed ugyanis titokzatos kártyalapokat kap. Üzeneteket! És egy küldetést kell végrehajtania. Aztán még egyet. Ed lassanként megtanulja, hogy vannak apró, talán hősies tettek, amiket ő is megtehet, és amiktől egy kicsit jobb lesz a világ. Hogy közülünk bárki, akár egy pénztelen, külvárosi gyerek is megteheti az első lépést... Van, amikor tényleg nem kell sok hozzá. És van, amikor igen... De akkor sem szabad feladni.
Az ausztrál Markus Zusak az elmúlt évek egyik legnagyobb világsikerének, A könyvtolvajnak a szerzője. Az üzenet szintén díjak sokaságát nyerte el, és világszerte százezrek olvasták már...

tags: Az üzenet by Markus Zusak eBOOK; Az üzenet ePUB; Az üzenet book review; Az üzenet book summaries; book recommendations; book review blogs; book summary websites; Az üzenet Markus Zusak pdf; Az üzenet Audiobook; Markus Zusak; Romance books.

Comment Section